DE GLADDE PLOOI (BRASSCHAAT):
STRIJKHULP DIE BLIJFT VERBAZEN

DE GLADDE PLOOI STRIJKT ALLES, VAN UW LAKENS TOT UW KLEDIJ

Wij strijken al uw textiel, linnen, lakens en kledij, van de grootste tot de kleinste wasmand. Ons ervaren team zorgt met professionele materiaal voor een kreukvrij en heerlijk geurend resultaat.

Bij ons kan je als particulier terecht voor strijkhulp van de bovenste plank. Zo strijken we met plezier uw:

tafellinnen

kledij

bedlakens

badtextiel

...

STRIJKATELIER MET DIENSTENCHEQUES!

Strijkatelier De Gladde Plooi
Strijkatelier De Gladde Plooi
De Gladde Plooi in Brasschaat
Strijkatelier
Strijkatelier De Gladde Plooi
1/1

UW STRIJKHULP IN DE REGIO ANTWERPEN

Hebt u geen tijd voor de strijk? Neem dan nu contact op met onze vestiging van De Gladde Plooi in Brasschaat (regio Antwerpen). Kwaliteit gegarandeerd!
Kledij voor de droogkuis mag u steeds binnenbrengen in ons strijkatelier.

U kunt bij ons terecht voor een snelle en betrouwbare service. U hoeft enkel uw strijk in te leveren en na afloop uw mooi gestreken en opgeplooid stapeltje kledij in de kast te leggen. Particulieren kunnen hun strijk laten doen met dienstencheques. We aanvaarden zowel elektronische als papieren dienstencheques. Zo laat u voordelig uw strijk doen door ervaren professionals.

Wij werken met een eenvoudig puntensysteem. Vul het door ons opgestelde document in en leg het bovenop de was. Wij doen de rest. Dat is makkelijk én efficiënt!

WILT U UW STRIJK UITBESTEDEN AAN EEN ERVAREN EN BETROUWBAAR STRIJKATELIER IN DE REGIO ANTWERPEN? CONTACTEER DE GLADDE PLOOI!